Groepen

Ontdek hieronder onze vier fantastische groepen

Biebels

In deze groep bevinden zich de jongsten van de klj nl. van het 1ste leerjaar t.e.m. 3de leerjaar, de activiteiten voor deze groep gaan meestal op zondagmiddag door. De activiteiten variëren van jaar tot jaar zoals bv. pleinspelen, bosspelen, quiz, bowlen, gewestactiviteiten en veel meer. Samen met de Troepies & Tieners vormt deze groep de -16 van KLJ Doorslaar, zij gaan allen samen op kamp in het begin van de zomervakantie. Dit is steeds in een gebouw voorzien van een keuken, douches, toilettes en slaapkamers. Deze groep mag echter nog niet deelnemen aan de sportfeesten, maar toeschouwers zijn natuurlijk altijd welkom.


+16

In +16 zitten alle jongeren vanaf het 4de middelbaar, zij hebben meestal op vrijdagavond activiteit. Ook de leiding van de jongere groepen zit in +16 als lid. Zij gaan elk jaar op kamp in de eerste maand van de zomervakantie, dit meestal naar een landelijk gelegen plaats, dit enkel met tenten.

Troepies

In onze nieuwste groep zitten alle jongeren van het 4de leerjaar t.e.m. 6de leerjaar. De Troepies gaan samen met de tieners 7dagen op kamp maar zij zullen in een gebouw slapen


Tieners

Dit is de laatste en oudste groep van -16, hierin zitten alle jongens en meisjes vanaf het 1ste middelbaar. De activiteiten vallen nog steeds op zondagmiddag. Zij gaan zoals de andere -16 groepen ook op kamp in het begin van de zomervakantie naar een kampplaats met een gebouw, maar indien het mogelijk is slapen zij in een grote tent. De jongens mogen vanaf nu ook vendelen op de sportfeesten.