Groepen

Ontdek hieronder onze drie fantastische groepen

Biebels

In deze groep bevinden zich de jongsten van de klj nl. van het 1ste leerjaar t.e.m. 4de leerjaar, de activiteiten voor deze groep gaan meestal op zondagmiddag door. De activiteiten variëren van jaar tot jaar zoals bv. pleinspelen, bosspelen, quiz, bowlen, gewestactiviteiten en veel meer. Samen met de tieners vormt deze groep de -16 van KLJ Doorslaar, zij gaan allen samen op kamp in het begin van de zomervakantie. Dit is steeds in een gebouw voorzien van een keuken, douches, toilettes en slaapkamers. Deze groep mag echter nog niet deelnemen aan de sportfeesten, maar toeschouwers zijn natuurlijk altijd welkom.

Tieners

Dit is de laatste en oudste groep van -16, hierin zitten alle jongens en meisjes vanaf het 5de leerjaar. De activiteiten vallen nog steeds op zondagmiddag. Zij gaan zoals de andere -16 groepen ook op kamp in het begin van de zomervakantie naar een kampplaats met een gebouw, maar indien het mogelijk is slapen zij in een grote tent. De jongens mogen vanaf nu ook vendelen op de sportfeesten.

+16

In +16 zitten alle jongeren vanaf het 4de middelbaar, zij hebben meestal op vrijdagavond activiteit. Ook de leiding van de jongere groepen zit in +16 als lid. Zij gaan elk jaar op kamp in de eerste maand van de zomervakantie, dit meestal naar een landelijk gelegen plaats, dit enkel met tenten.