Groepen

Ontdek hieronder onze vijf fantastische groepen

Biebels

In deze groep bevinden zich de jongsten van de klj nl. van het 1ste leerjaar t.e.m. 2de leerjaar. De activiteiten voor deze groep gaan steeds op zondagmiddag door. De activiteiten variëren van jaar tot jaar zoals bv. pleinspelen, bosspelen, quiz, gewestactiviteiten en veel meer. Samen met de Kastaars, Troopies & Tieners vormt deze groep de -16 van KLJ Doorslaar, zij gaan allen samen op kamp in het begin van de zomervakantie. Dit is steeds in een gebouw voorzien van een keuken, douches, toiletten en slaapkamers. Deze groep mag echter nog niet deelnemen aan de sportfeesten, maar toeschouwers zijn natuurlijk altijd welkom.

Tieners

Dit is de laatste en oudste groep van -16, hierin zitten alle jongens en meisjes vanaf het 1ste middelbaar. De activiteiten vallen nog steeds op zondagmiddag. Een hoogtepunt van de activiteiten de van tieners is de 24u KLJ. Hierbij verblijven de KLJ'ers 24u lang in het lokaal en deden ze activiteiten zoals kampvuur, koken, zwemmen... Zij gaan zoals de andere -16 groepen ook op kamp in het begin van de zomervakantie naar een kampplaats met een gebouw, maar indien het mogelijk is slapen zij in een grote tent. De jongens en meisjes van uit deze groep mogen ook wimpelen, vendelen en dansen op de sportfeesten. 

Kastaars

In onze nieuwste groep zitten alle jongeren van het 3de leerjaar t.e.m. 4de leerjaar. De activiteiten gaan zoals bij de andere -16 groepen ook door op zondagmiddag. De Kastaars zullen spelletjes spelen, bosspelen, op tocht gaan, ... Kortom voor elk wat wils. De Kastaars gaan samen met de Troopies en Tieners 7 dagen op kamp. Ze zullen tijdens het kamp in gebouwen slapen. Deze groep mag echter ook nog niet deelnemen aan de sportfeesten, maar toeschouwers zijn natuurlijk altijd welkom! +16

In onze +16 zitten alle jongeren vanaf het 4de middelbaar, Zij hebben steeds op vrijdagavond activiteit van 20u tot 23u. Ook de leiding van de -16 groepen kunnen in de +16 groep ook zelf lid zijn. De +16 gaat elk jaar apart op kamp in tenten. We trekken dan naar een leuke locatie op een weide van de boer en beleven een week lang dolle pret met activiteiten zoals een dropping, quiz, boerderijbezoek, paintballen... De activiteiten hangen meestal af van de locatie van het kamp. 

Troopies

In deze groep zitten alle jongeren van het 5de leerjaar t.e.m. 6de leerjaar. De activiteiten gaan zoals bij de andere -16 groepen ook door op zondagmiddag. Bij de Troopies spelen we vaak spelletjes, doen we een quiz of gaan we op tochten. De Troopies gaan samen met de Kastaars en  Tieners 7 dagen op kamp, maar zij zullen in een gebouw slapen. Deze groep mag echter ook nog niet deelnemen aan de sportfeesten, maar toeschouwers zijn natuurlijk altijd welkom!